Barion Pixel

Tennis: Турнир на Tennis.bg ПИРАМИДА на корт по избор в София - БЕЗПЛАТЕН 29-07-2021

Турнир на Tennis.bg ПИРАМИДА на корт по избор в София - БЕЗПЛАТЕН

From: 29-07-2021 19:09 - To: 01-01-1970 02:00

Sport Tennis
Type Game Singles
Organizer Турнири Tennis.bg
Club Корт по избор в гр. София - Sofia, Bulgaria
Max players 32
Gender rules Without Restriction
Age min 0
Age max 99
Team count 1
Type Pyramid
Start 29-07-2021 19:09
Fee 0.00 lv.
Schema rules 1 set
Description

Основната цел на турнира е да Ви намерим нови партньори за игра и в същото време турнира да има състезателен характер.

Няма ограничение на броя играчи регистрирани в турнирите от тип "Пирамида", няма краен срок за записване в турнира.

При регистрацията играча се поставя на най-долният ред в края на пирамидата, за да се изкачите до първото място в пирамидата, трябва да го постигнете, като предизвиквате по-добрите от играчи от Вас според позицията им в пирамидата.

Имате право да предизвиквата само играчите на реда в ляво от Вас или един ред над вашата позиция.

Ако загубите среща от играч с по-добра позиция от Вас в пирамидата позицията Ви не се променя, а ако победите Вие заемата неговата позиция в пирамидата, а той губи 2 позиции в пирамидата.

След като предизвикате играч, той трябва да приеме или откаже предизивкателството в рамките на 24 часа, ако играча не предприеме действия предизвикателстовото се отказва автоматично поради неактивност. При два поредни отказа от играча се отнемат 3 позиции в пирамидата поради неактивност. Ако играч не е изикграл нито един мач в рамките на 30 дни, той губи 3 позиции от пирамидата.

Една среща трябва да бъде изиграна до 5 дни.

Турнира се организира софтуерно от нас, но организацията по запазване на кортове и часове се организира лично от участниците в срещата. Имате свободата да решите със съперника си в кой тенис клуб ще играте, всяка среща може да бъде изиграна в различен клуб, това оставяме на вашият избор ако не може да бъде по взаимно съгласие, за мястото и провеждане на срещата  предимство има играча с по-голям рейтинг.

Резултата от срещата се записва в системата от спечелилият срещата, а неговият съперник трябва да потвърди резултата от изиграният мач. Спортсменството е на първо място, играчи които не уважават съперниците си и не могат да приемат загубата или опитват да манипулират резултата от срещата няма да бъдат допускани до участие в турнирите.

Мачовете се играят по правилата на Международната Тенис Федерация, а ако има спорове в които не можете да стигнете до взаимно съгласие ние ще бъдем арбитри на спора.
Играе се 1 сет, като при резултат 6:6 се играе нормален тайбрек до 7 или до предимство от 2 точки.
В повечето случаи 1 час е достатъчен, за да бъде изигран 1 сет, но за да си гарантирате, че времето е достатъчно, Ви препоръчваме загрявката да не бъде повече от 5-10 минути. Ако мача не е свършил 10 минути(моля включете аларма на телефона си) преди да изтече запазеният корт, всички геймове се превръщат в точки за тайбрек и се играе тайбрек до 7. Пример: корта е запазен до 18:00 h., в 17:50 h. резултата е 5:4(довършва се започнатият гейм, счита се за започнал ако има изпълнен сервис), геймовете стават точки от тайбрек, за да може да се определи победител от срещата.

Преди да се запишете в турнира, моля проверете дали отговаряте на следните условия:
- Трябва да сте аматьор - да не сте се били картотекирани, като състезател и да не сте треньор по тенис
- този турнир е насочен към играещи на територията на гр.София, тъй като срещите ще се играят и в работни дни. Ако искате да създадем турнир във вашият град, пишете ни.
- трябва да можете да играете в часовете между 17:00 - 21:00
- трябва да имате свободно време минимум за 1-2 мача седмично

Мача трябва да бъде изигран до 5 дни, след като получите емайл, че имате съперник, това че не сте видели/прочели емайла е отговорност на играчите. В случай, че срещата не бъде изиграна ще присъдим победата на по-активния от вас при организирането, това ще го отчетем от комуникацията тук в чата, а при еднаква активност ще теглим жребий за победител от срещата, в този случай ще запишем резултат 7:0.
Задължение на играчите е да записват, кога ще бъде изиграна срещата, за което има предвидено поле в чата на срещата, в случай, че не бъде записана дата и час на срещата, тя се счита за неорганизирана.

За въпроси, можете да ни пишете на Email: tennis@tennisthor.com или на телефон: 0888 650022 

Често задавани въпроси:
1. Кой заплаща корта на който ще играем срещата от турнира?
Всички разходи се поделят между играчите. Можете да използвате и картите си Multisport или Sodexo за заплащне на корта.

2. Кой предоставя топките за игра?
Ние, като организатори на турнира не подсигуряваме топки, срещите играете с ваши топки, както го правите, когато играте с ваш приятел.

3. Как се определя разпределението на играчите в схемата?
Конкретно за този турнир играчите ще бъдат разпределени на случаен принцип, тъй като нямате рейтинг, който да използваме, за да сложим поставени в турнира. В бъдещите турнири играчите с най-висок рейтинг ще бъдат поставени, а останалите играчи ще бъдат разпределяни на случаен принцип. 

4. В кой тенис клуб ще се играят срещите?
Нямате ограничение, къде ще бъдат играни срещите, ще бъде създадена чат стая между двамата съперници, чрез която можете да се организирате, къде и кога ще е удобно и на двамата да изиграете срещата си.

© 2024 TENNIS THOR
https://www.tennisthor.com

Online tennis court booking system