Barion Pixel

Tennis: Székesfehérvár Önszervező verseny Július 2024 2024-07-05

Székesfehérvár Önszervező verseny Július 2024

From: 2024-07-05 12:21 - To: 2024-07-31 00:00

Sport Tennis
Type Game Singles
Organizer Tennis Thor Hungary
Club Vízmű Sport Egyesület - Székesfehérvár, Hungary
Max players 8
Gender rules Male
Age min 12
Age max 99
Team count 1
Type Elimination
Start 2024-07-05 12:21
Start registration on 2024-07-05 00:00
Deadline for registration 2024-07-10 23:55
Rating Male
Fee 100.00 Ft
Type Elimination Scheme 8 players
Group rules 1 set
Schema rules 1 set
Description

Meghívjuk Önt a Tennis Thor Székesfehérvári ranglistafelállító teniszversenyére, amely segít új játékpartnereket találni és egyben javítani a tenisz készségeit.

Ezen a tenisztornán hetente egyszer játszik, és Ön és partnere határozzák meg, mikor játsszák le a mérkőzést.

A tornán minden helyért játszanak, így még ha veszít is egy meccset, a részvétele a tornán nem ér véget.

Például egy 16 játékosból álló teljes sémánál minden résztvevőnek 4 találkozója lesz, és hogy ne késlekedjen a torna, minden találkozót 10 napon belül le kell játszani a játékosok által választott helyen és időpontban.

A verseny szoftveresen mi szervezzük, de a pályák és időpontok lefoglalásának szervezése a találkozó résztvevőinek személyes feladata. Szabadon dönthet az ellenfelével, hogy melyik teniszklubban játszanak, minden találkozót különböző klubban lehet lejátszani, ezt Önre bízzuk, ha nem tudnak közös megegyezésre jutni a helyszín és a találkozó megrendezésének helyéről, előnyben részesül a magasabb ranglistán álló játékos.

A versenyt kieséses rendszerben játsszák, de a vesztesek folytatják a játékot a tornán az összes 8, 16 vagy 32 hely kiosztásáig. Minden helyért pontokat kap a Tennis Thor ranglistáján.
A tornákon összegyűjtött pontok kedvezőbb esélyt adnak a játékhely kiválasztásánál, és a legtöbb pontot gyűjtő játékosokat "kiemelik" a veryenyeken.

A találkozó eredményét a győztes rögzíti a rendszerben, és az ellenfelének meg kell erősítenie a lejátszott mérkőzés eredményét. A sportszerűség az elsődleges, a versenytársaikat nem tisztelő és a vereséget nem elfogadó vagy a találkozó eredményének manipulálására törekvő játékosok nem vehetnek részt a versenyeken.

A mérkőzéseket a Nemzetközi Tenisz Szövetség szabályai szerint játsszák, és ha olyan viták merülnek fel, amelyekben nem tudnak közös megegyezésre jutni, mi leszünk a vita bírái.
Egy szettet játszanak, és ha az eredmény 6:6, akkor normál tie-breaket játszanak 7-ig vagy 2 pont előnyig.
A legtöbb esetben 1 óra elegendő egy szett lejátszásához, de hogy biztosítsa az elegendő időt, javasoljuk, hogy a bemelegítés ne tartson tovább 5 percnél. Ha a mérkőzés nem ér véget 10 perccel (kötelezően állítsa be a telefonján az ébresztőt) a lefoglalt pálya lejárta előtt, minden játék ponttá alakul át a tie-breakben, és tie-breaket játszanak 7-ig. Példa: a pálya 18:00 óráig van lefoglalva, 17:50-kor az eredmény 5:4 (befejezik a megkezdett játékot, ha szervát végeztek), a játékok tie-break pontokká válnak, hogy megállapíthassák a találkozó győztesét, és az eredményt 7:4-ként rögzítik, mint játékok.

Mielőtt jelentkezik a tornára, kérjük, ellenőrizze, hogy teljesíti-e a következő feltételeket:
•  Amatőrnek kell lennie - nem lehetett versenyzőként nyilvántartásba vett, és nem lehet teniszedző

•  ez a verseny a Fejér megye területén játszóknak szól, mivel a találkozók munkanapokon is zajlanak.

•  képesnek kell lennie játszani reggel 6:00 -9:00 vagy 17:00 és 22:00 óra között

•  hetente legalább 1-2 mérkőzésre kell szabadidővel rendelkeznie

A találkozóját 7 napon belül kell lejátszani az ellenfelek kihirdetésének dátumától számítva, erről értesítést kap a torna rendszerében. Ha a 7. napon nincs rögzített eredmény, a győztest véletlenszerűen automatikusan kijelölik. Ha valamilyen okból (sérülés, betegség, szabadidő hiánya stb.) az egyik játékos nem tud játszani, sportszerűen feljegyezheti a 0:7-es mérkőzést. Ha az ellenfele nem válaszol az üzeneteire a találkozó megbeszélésére 3 napon belül, miután üzenetet írt neki, akkor önnek kell 7:0-ra feljegyeznie a győzelmet magának, és ezt nem tekintik tisztességtelen viselkedésnek, hanem a torna szabályainak betartásának.

A játékosok kötelessége, hogy feljegyezzék, mikor kerül sor a találkozóra, erre a találkozó chatjében van előirányzott mező, ha nem jegyzik fel a találkozó dátumát és időpontját, azt szervezetlennek tekintik.

Kérdéseivel írjon nekünk az Email címre: office@sportplatform.eu vagy telefonon: +36309862508

© 2024 TENNIS THOR
https://www.tennisthor.com

Online tennis court booking system