Първи турнир на Tennis.bg на корт по избор в София - БЕЗПЛАТЕН

Първи турнир на Tennis.bg на корт по избор в София - БЕЗПЛАТЕН
Турнири Tennis.bg
25-06-2019 00:00

Първи турнир от Тенис лигата на Tennis.bg

Основната цел на турнира е да Ви намерим нови партньори за игра и в същото време турнира да има съзтезателен характер, а чрез точките, които ще печелите в турнира, ще можем да определим нивото Ви на игра, за да Ви намираме по-интересни съперници

Всички играчи ще имат възможността да играят еднакъв брой срещи в случая при схема 16 всички ще играят 4 срещи.

Турнира се организира софтуерно от нас, но организацията по запазване на кортове и часове се организира лично от участниците в срещата. Имате свободата да решите със съперника си в кой тенис клуб ще играте, всяка среща може да бъде изиграна в различен клуб, това оставяме на вашият избор ако не може да бъде по взаимно съгласие, за мястото и провеждане на срещата  предимство има играча с по-голям рейтинг.

Турнира ще се играе, чрез елиминации, но загубилите продължават да играят в турнира до разпределянето на всичките 16 места. За всяко място ще получите точки в ранклистата на тенис лигата. Точките натрупани от турнирите ще Ви дават по-благоприятен шанс при опредляне на мястото за игра, а играчите с най-голям брой точки ще бъдете "поставени" в турнирите.

Резултата от срещата се записва в системата от спечелилият срещата, а неговият съперник трябва да потвърди резултата от изиграният мач. Спортменството е на първо място, играчи които не уважават съперниците си и не могат да приемат загубата или опитват да манипулират резултата от срещата няма да бъдат допускани до участие в турнирите.

Мачовете се играят по правилата на Международната Тенис Федерация, а ако има спорове в които не можете да стигнете до взаимно съгласие ние ще бъдем арбитри на спора.
Играе се 1 сет, като при резултат 6:6 се играе нормален тайбрек до 7 или до предимство от 2 точки.
В повечето случаи 1 час е достатъчен, за да бъде изигран 1 сет, но за да си гарантирате, че времето е достатъчно, Ви препоръчваме загрявката да не бъде повече от 5-10 минути. Ако мача не е свършил 10 минути(моля включета аларма на телефона си) преди да изтече запазеният корт, всички геймове се превръщат в точки за тайбрек и се играе тайбрек до 7. Пример: корта е запазен до 18:00 h., в 17:50 h. резултата е 5:4(довършва се започнатият гейм, счита се за започнал ако има изпълнен сервис), геймовете стават точки от тайбрек, за да може да се определи победител от срещата.

Преди да се запишете в турнира, моля проверете дали отговаряте на следните условия:
- Трябва да сте аматьор - да не сте се били картотикирани, като съзтезател и да не сте треньор по тенис
- този турнир е насочен към играещи на територията на гр.София, тъй като срещите ще се играят и в работни дни. Ако искате да създадем турнир във вашият град, пишете ни.
- трябва да можете да играете в часовете между 17:00 - 21:00
- трябва да имате свободно време минимум за 2 мача седмично, за да може тунира да бъде изигран за 2 седмици.

Турнира статира, след като се запълни схемата от 16 играча, за което всички участници ще бъдат уведомени.
Победителите ще получат и предметни награди, които няма да ги обявяваме, за да не бъдат те цел за участие в турнира, а от любов към играта.

За въпроси, можете да ни пишете на Email: tennis@tennisthor.com или на телефон: 0888 650022 

Event Gallery

© 2020 TENNIS THOR
https://www.tennisthor.com

online tennis court booking system free